Laatste wijziging 25 april 2024 12:37
Vrijdagavondrit #2 8

Menu

Verslagen

18 september 2005 Nazomerrit

PDFAfdrukkenE-mailadres

Geschreven door Fireblade Rikkie zondag 18 september 2005 00:00

Het is zondag 18 september en mijn wekker gaat om 8 uur stevig te keer. Na flink wat koffie naar binnen te hebben gewerkt en mijn outfit aangetrokken te hebben, ga ik vanuit Biddinghuizen op weg naar Zutphen. Ja,  wie kent het niet…

Lees meer...

 

14 augustus Zomerrit

PDFAfdrukkenE-mailadres

Geschreven door Niek “Mickey Mouse” Warmoltz zondag 14 augustus 2005 00:00

Het is acht uur in de ochtend. De wekker loopt af. Had eigenlijk niet gehoeven, de kinderen hadden me al wakker gemaakt. Ik sta op, was en scheer me en kijk eerst eens naar buiten. Het is droog, maar wel zwaar bewolkt. Even sta ik te twijfelen; ga ik mee om de toerrit van de motorclub te rijden of ga ik toch maar met vrouw en kinderen mee naar oma? Als het slecht weer zou zijn, zou ik mee naar oma;  is het goed weer dan zou ik met de motorclub mee, zo was de afspraak.

Lees meer...

 

2 augustus Heimerstein

PDFAfdrukkenE-mailadres

Geschreven door Ivo dinsdag 02 augustus 2005 00:00

Motorrijden met elkaar is voor mij ontspanning en vermaak! Ik kan mij dan ook geen tocht herinneren dat ik mij verveelde of niet onmeunig dubbel heb gelegen van het lachen! Vaak hebben we het er ook over dat we trots mogen zijn dat we dit allemaal mee maken! Maar, dat geldt niet voor iedereen, zoals voor .... de bewoners van Heimerstein te Rhenen, die een lichte verstandelijke handicap hebben. Deze mensen hebben helaas niet de vaardigheden om zelfstandig motor te rijden, maar genieten op hun manier.

Lees meer...

   

10 - 13 juni Motorweekend

PDFAfdrukkenE-mailadres

Geschreven door Ben maandag 13 juni 2005 00:00

Op 10 juni was het motorweekend gepland, dit keer gingen we weer naar de Eifel,
naar het plaatsje Oberweiss, in de buurt van Bitburg.
We hadden geluk met het weer, het was een prima temperatuur om motor te rijden.
Zo rond negen uur vertrok de groep richting Limburg, de eerste koffiestop hadden we in het plaatsje Velden, net boven Venlo.

Lees meer...

 

10 - 13 juni Motorweekend

PDFAfdrukkenE-mailadres

Geschreven door Luc maandag 13 juni 2005 00:00

Net terug van een vierdaagse tocht op de motor naar Biella in Noord-Italië – leuk gereden in wel erg warm weer over onder andere de Furkapas, de Simplonpas, de Maloja en de Fernpas – lees ik het verzoek om nog iets te schrijven over mijn ervaringen met de Eiffeltraining tijdens het motor weekend. Zoiets kun je natuurlijk niet weigeren, vooruit dus maar.

Lees meer...

   

Pagina 7 van 14

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>
joomla template

Copyright © 2024 MotorTourClub Bicyclette.
 IJdens.eu webdesign