Laatste wijziging 25 april 2024 12:37
Vrijdagavondrit #2 8

Menu

Verslagen

1 december Noordkaap

PDFAfdrukkenE-mailadres

Geschreven door Luc Buiten vrijdag 01 december 2006 00:00

Dit voorjaar – ik werkte net in Gouda – leerde ik Pieter Kleintjes kennen. Een collega die dagelijks – weer of geen weer – op zijn BMW op en neer rijdt van Utrecht naar Gouda. Hij had mij ook eens op mijn motor bij een bedrijfsuitje gezien. Na enkele gesprekken bleek hij wel interesse te hebben in de Lenterit van de MC Bicyclette. Hij schreef zich pas na sluitingstijd in, maar hij en zijn maatje Roald van Wijk waren erg enthousiast over die rit. Later dit jaar bij de Bokkenrit waren ze weer van de partij. Op zoek naar een boeiende invulling van een clubavond dacht ik aan zijn enthousiaste verhaal van de tocht die zij samen in augustus dit jaar naar de Noordkaap hebben gemaakt. Hij wist ons dus al te vinden, is enthousiast over onze club en ons honk en liet zich snel overhalen om het verhaal te vertellen en de nodige beelden te laten zien.

Lees meer...

 

11 november Herfstfeest

PDFAfdrukkenE-mailadres

Geschreven door Ronald zaterdag 11 november 2006 00:00

Zaterdag 11 november was het dan weer zover, het zoveelste MCB feest, ditmaal met het thema carnaval. Carnaval, dat altijd begint op de 11de van de 11de om 11.11 uur, staat vooral in het teken van verkleden, gek doen en natuurlijk een hoop lol hebben. Vandaar dat wij bij de evenementencommissie ook gekozen hebben om de beste kostuums te belonen!! Er waren helaas wat minder mensen op komen dagen dan gehoopt was, maar dat heeft de pret niet kunnen drukken!! Vandaar dat we ook een erg leuke avond hebben beleefd.

Lees meer...

 

17 september Nazomerrit

PDFAfdrukkenE-mailadres

Geschreven door Stan zondag 17 september 2006 00:00

De luitjes van de Tourcommissie hadden weer wat bedacht.
Hoe kom je met een piepklein GPS-kaartje, een foto, geen landkaart, slechts met goed inzicht, stralend weer, op tijd bij de BBQ?

Lees meer...

   

3 september Superbikes

PDFAfdrukkenE-mailadres

Geschreven door Stan zondag 03 september 2006 00:00

Zondag 3 september: WK Superbikes
De start van de dag voorspelde al niet veel goeds. Mijn motor liep niet - alleen aanduwen bracht voorlopige redding - zelfs de vooruitzichten waren minder … regen met in de loop van de dag zonneschijn.

Lees meer...

 

13 augustus Rizla-Day

PDFAfdrukkenE-mailadres

Geschreven door Stan zondag 13 augustus 2006 00:00

Zondag 13 augustus: Rizla-day in Assen... De hond kijkt me aan, de racefiets staat klaar, maar… we moeten keuzes maken en gaan naar de Rizla-day in Assen. In een stralend zonnetje met Bernard als routeleider, rijden we via Apeldoorn naar Meppel om langs het kanaal via Smilde het circuit op te rijden.

Lees meer...

   

Pagina 4 van 14

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>
joomla template

Copyright © 2024 MotorTourClub Bicyclette.
 IJdens.eu webdesign