Laatste wijziging 16 april 2024 20:27
Jubileumrit & feestavond 4

Menu

Verslagen

Openingsrit

PDFAfdrukkenE-mailadres

Geschreven door Marc Kok zondag 25 maart 2007 00:00

Zondag 25 maart 2007

Een datum waar ik (en waarschijnlijk vele andere leden) naartoe heb uitgekeken. De dag van de openingsrit van MTC Bicyclette.

Op zondag ochtend werd ik zelfs al voor de wekker afloopt gewekt door…….. de ZON. Het belooft dus een mooie dag te worden.

Lees meer...

 

Bokkenrit 2007

PDFAfdrukkenE-mailadres

Geschreven door Mark maandag 01 januari 2007 00:00

Het is alweer een tijdje geleden dat we de Bokkenrit hebben gereden, maar hij staat nog vers in mijn geheugen. De zaterdag voor de Bokkenrit was ik lekker bezig met het schoonmaken van mijn motor. Om eerlijk te zijn is dat niet echt één van mijn hobby’s, maar ik wou toch graag met een mooie, schone motor verschijnen. Toen ik zondagmorgen opstond en naar buiten keek, zag ik tot mijn verbazing, dat het behoorlijk mistig was. Eerst even lekker onder de douche gestaan en vervolgens lekker ontbeten. Daarna snel de auto gepakt en naar het “clubhuis” gereden, omdat ik nog wat MTC Bicyclette shirtjes had, die ik wou afgeven.

Lees meer...

 

IJsselmeerrit 2007

PDFAfdrukkenE-mailadres

Geschreven door Leo Pot maandag 01 januari 2007 00:00

’s Ochtends vroeg uit de veren om de IJsselmeerrit te rijden. Om half 9 was het verzamelen en in groepen verdelen voor de tocht. Om 9 uur vertrok de eerste groep, geheel binnendoor naar Lelystad, waar we de dijk opreden naar Enkhuizen. De eerste groep kwam droog aan in Enkhuizen. De tweede groep (10 min later vertrokken ) kreeg op de dijk te maken met een regenbui. Groep 3 had de regenbui al te pakken in Lelystad.

Lees meer...

   

Het motorweekend van 2007

PDFAfdrukkenE-mailadres

Geschreven door Ben maandag 01 januari 2007 00:00

Zoals altijd is voor ons (Marian en mij) het motorweekend het hoogtepunt van het motorseizoen. Deze keer was het niet door mij georganiseerd maar door Bart en Amanda. Dit jaar gingen we naar de Belgische Ardennen naar het bungalowpark in het plaatsje Petit-Han, waar diverse huisjes waren gehuurd.

Lees meer...

 

De lenterit

PDFAfdrukkenE-mailadres

Geschreven door Peter maandag 01 januari 2007 00:00

De weersvoorspellingen waren wisselvallig op zondag 27 mei, de dag van onze 2e Lenterit. Toen ik ’s morgens wakker werd, hoorde ik geen regen. Argwanend deed ik de gordijnen open en ja hoor, het was droog. Ik had veel zin om de tocht te rijden, dus dat was goed nieuws.

Lees meer...

   

Pagina 3 van 14

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>
joomla template

Copyright © 2024 MotorTourClub Bicyclette.
 IJdens.eu webdesign