Laatste wijziging 16 april 2024 20:27
Jubileumrit & feestavond 0

Menu

Verslagen

24 maart 2002 Openingsrit

PDFAfdrukkenE-mailadres

Geschreven door Marian zondag 24 maart 2002 00:00

 Lengte tocht: 130 km
 Rijders: Joke, Bart, Martijn, Menno, Ivo, Ben, Peter, Florence, Sjouke, Marian,
 Bijrijders: Marian, Marlies, Fransje, Svintha, Mark
 
De ochtend begon voor ons met een  ochtendhumeur, nee niet die van ons, maar van de Gold Wing. Hij weigerde om aan het werk te gaan, met andere woorden, hij startte niet. Wat nu? De accu leeg gestart en nog geen muziek. Dan maar de acculader erbij op en …..

Lees meer...

 

25 augustus 2001 Zomertocht

PDFAfdrukkenE-mailadres

Geschreven door Peter zaterdag 25 augustus 2001 00:00

Datum:           25 augustus 2001
Lengte tocht: 212 km
Rijders:          Bart, Jan, Joke, Florence, Ben, Peter, Menno, Ivo, Martijn, Rob
Passagiers:   Mark, Marlies, Fransje, Ronald, Marian, Svintha
 
Op een bloedhete, prachtige zaterdagmiddag was het dan zover: de Mc Bicyclette zomertocht zou worden verreden. In de brandende zon stonden Menno en ik in pak, ons motorpak welteverstaan, bij de Albert Heyn in Zutphen te wachten op twee dames: Marlies en Fransje. Deze twee dames waren onze duopassagiers en na even in de winkel een paar broodjes te hebben gehaald, vertrokken we met z’n vieren naar de Leesten, naar het huis van de familie Koornneef. Bart was erg verbaasd ons te zien: ‘Potverdikkie nou hebben we aanvangstijd van de tocht voor jullie een paar keer zitten veranderen en nou zijn jullie er al!’ Ja, de dames waren toch iets eerder vrij dan ze hadden gedacht. Na even wat te hebben gedronken kwam de rest ook langzaam binnendruppelen. Nadat uiteindelijk ook Martijn en Svintha waren gearriveerd was de club compleet. Nog niet eerder was zo’n grote groep motorrijders en duopassagiers bij elkaar onder de naam Mc Bicyclette.

Lees meer...

 

Augustus 2001 1e Motor Auto vakantie Tsjechië

PDFAfdrukkenE-mailadres

Geschreven door Joke donderdag 02 augustus 2001 00:00

2 augustus tot en met
12 augustus 2001
 
Ik heb de eer om het verslag van de motorvakantie naar Tsjechië te maken en dat doe ik met veel plezier hoor, voor als jullie denken van niet. Laat ik maar bij het begin beginnen: Eindelijk was het zover, het was 2 augustus en de wekker liep in huize Koornneef (die in Drunen dus niet die in Zutphen!) om kwart over vijf (in de morgen!!) af. Met een slaperige kop drong het tot ons door dat we op moesten staan, want we gingen op vakantie.

Lees meer...

   

8 juli 2001 VRO cursus

PDFAfdrukkenE-mailadres

Geschreven door Ivo Dijkema zondag 08 juli 2001 00:00

VRO 2001

Datum:                       8 juli 2001
Deelnemers:             Menno, Bart, Joke, Martijn, Ivo
 
Op een mooie bewolkte zondagochtend erg vroeg, 7.00 uur, verzamelden wij bij de pomp in Apeldoorn. Na een bak koffie daar te hebben gedronken en de slaap uit de ogen te hebben gewreven, reden wij richting Lelystad naar het VRO-circuit. VRO staat voor: Voortgezette Rijvaardigheids Opleiding. Dit houdt in dat de VRO-dag er op gericht is om je nog veiliger en beter motor te kunnen laten rijden. Immers, het rijbewijs is alleen maar een papier, waarna je zelfstandig in staat bent je een eigen rijstijl aan te leren.

Lees meer...

 

21 april 2001 1e MC Bicyclette Jubileumrit

PDFAfdrukkenE-mailadres

Geschreven door Administrator zaterdag 21 april 2001 00:00

Lengte tocht:  115 km.
De rijders:      Bart, Florence, Ivo, Joke, Ben, Menno, Andries
De bijrijders:  Ronald, Mark, Esther en Peter
De catering:   Arjan en Martijn
 
Zaterdag 21 april was het dan eindelijk zover, het 1 jarige bestaan van de club was een feit. De hele club was voltallig aanwezig bij de familie Koornneef waar de ALV gehouden werd. Uiteraard is dit voor ons diehards een verplicht nummer dus probeerde we er een behoorlijke snelheid in te houden zodat we snel aan de tourtocht konden beginnen. Gelukkig verliep alles voorspoedig zodat we om 15:00 uur op de motor konden klimmen voor de tocht.

Lees meer...

   

Pagina 13 van 14

<< Start < Vorige 11 12 13 14 Volgende > Einde >>
joomla template

Copyright © 2024 MotorTourClub Bicyclette.
 IJdens.eu webdesign