Laatste wijziging 14 september 2021 08:29
Nazomerrit 2

Menu

Verslagen

28 maart 2004 Openingsrit

PDFAfdrukkenE-mailadres

Laatst aangepast op dinsdag 11 mei 2010 10:41 Geschreven door Ben zondag 28 maart 2004 00:00

Ik had de dag er voor mijn “nieuwe“ Goldwing opgehaald, je kunt een nieuw seizoen, vind
ik, niet beter beginnen.
Maanden ben ik aan het zoeken geweest naar een andere motorfiets om er dan toch achter te komen dat er voor mij geen alternatief voor mijn Goldwing 1100 was dan een andere Goldwing 1100.
 
De openingsrit mag je eigelijk niet missen en zo dachten er bijna alle leden over, er was dus een prima opkomst.

Lees meer...

 

9 november 2003 Herfstrit

PDFAfdrukkenE-mailadres

Laatst aangepast op dinsdag 11 mei 2010 10:38 Geschreven door Ria en Gerard zondag 09 november 2003 00:00

Lengte toertocht:      120 km.

Rijders:                      Gerard, Bart, Joke, Martijn, Menno, Mark, Ivo, Dorine, Peter, Ben, Luc, Ruud.
Bijrijders:                   Ria, Shirley, Marieke

Ja het was alweer de laatste van dit jaar! En persoonlijk vond ik dit één van de mooiste, voor zover ik heb meegereden, dit jaar. In een serie van dagen met goed weer hadden we de dag met het beste weer. Het was een beetje fris, maar niet ondraaglijk koud. Rijdend in de volle najaarszon konden we volop genieten van al die mooie dingen die we tegenkwamen.

Lees meer...

 

5 oktober 2003 Bokkenrit

PDFAfdrukkenE-mailadres

Laatst aangepast op dinsdag 11 mei 2010 10:31 Geschreven door Marieke zondag 05 oktober 2003 00:00

Lengte toertocht:      200 km.

Vandaag was het zover. Ik zou voor het eerst een toertocht meerijden. ‘s Ochtends eerst heel voorzichtig uit het raam gekeken en tot mijn grote opluchting was het goed weer. Daarna heb ik mezelf in mijn motorpak gehesen en ben ik naar het logeeradres van mijn motor gelopen. Gelukkig voor mij maar twee straten verder. Menno reed de motor even voor mij achter het huis weg. Het pad was voor mij nog net iets te smal en ik wilde de motor graag heel houden. Nou starten maar en wegwezen. De eerste paar meters waren weer even wennen, maar al snel kreeg ik er al weer wat vertrouwen in. Op de autoweg buiten Zutphen merkte ik al snel wat een toerbegrenzer betekent, dus maar snel opschakelen om mijn vaart weer terug te krijgen. Even later stonden we al in Laag-Soeren. Na even de motor geshowd te hebben snel naar binnen voor een lekkere kop koffie. Daarna weer naar buiten om te kijken wie er allemaal kwamen.

Lees meer...

   

3 oktober Bokkenrit

PDFAfdrukkenE-mailadres

Laatst aangepast op dinsdag 11 mei 2010 10:49 Geschreven door Luc vrijdag 03 oktober 2003 00:00

Twee maanden geleden is het alweer, de Bokkenrit van dit jaar. Nietsvermoedend loop ik in de stad plotseling Greet Dijkema tegen het lijf. Dat scheelt me weer een mailtje, zegt ze. Jij gaat nog een stukje schrijven over de Bokkenrit van dit jaar, voor vrijdag inleveren. Op een onbewaakt moment had ik ja gezegd op haar verzoek, weken na de Bokkenrit, om daarover iets op papier te zetten. Schunnig natuurlijk, maar eigenlijk was ik het alweer vergeten. Toen ze het vroeg, zei ik ja, maar stiekem ging ik er van uit dat het niet echt serieus was bedoeld. Iemand vragen een stukje te schrijven over een tocht enkele weken nadat je die tocht hebt gemaakt, nee, dat kun je toch niet menen. En nu houd ik mijn rug recht en zeg haar toe binnen 24 uur iets te sturen over de Bokkenrit.

Lees meer...

 

7 september 2003 Nazomerrit

PDFAfdrukkenE-mailadres

Laatst aangepast op dinsdag 11 mei 2010 10:29 Geschreven door Mark zondag 07 september 2003 00:00

Lengte toertocht:      155 km.
Rijders:                      Ivo, Bart, Martijn, Ronald, Peter, Dorine, Sjouke, Marian B, Menno, Mark, Luuk, Evert, Florence.
Bijrijder:                     Joke
 
We begonnen de dag gelukkig goed. Toen ik ‘s morgens wakker werd na een avondje stappen, keek ik naar buiten en zag dat het erg bewolkt was en een beetje mistig. Ik wou wel graag rijden, maar moest even weten wat voor pak ik aan zou trekken. Ik had even het weerbericht gebeld en bleek dat het weer op zou klaren en dat het ongeveer 22 graden zou worden. Ik blij, want ik kon mijn leren pak aantrekken i.p.v. mijn zuurstokpak J.

Lees meer...

   

Pagina 10 van 14

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>
joomla template

Copyright © 2021 MTC Bicyclette.
 IJdens.eu webdesign