Laatste wijziging 16 april 2024 20:27
Jubileumrit & feestavond 3

Menu

Workshops Garmin

PDFAfdrukkenE-mailadres

Beste clubleden,

Ook dit jaar worden er in totaal 4 Workshops Garmin georganiseerd. Tijdens deze workshops worden de programma’s BaseCamp en MapSource, en de diverse Garmin apparaten behandeld. Hierbij ligt het accent op het programma BaseCamp omdat dit programma de toekomst heeft.
Daarnaast wordt ook aandacht besteed aan een aantal handige programma’s van JaVaWa zoals GMTK, JDM, en RTW. Deze programma’s zijn een waardevolle aanvulling op de Garmin software op het gebied van kaartmateriaal- en toestelbeheer.

Uitgangspunt is dat ieder clublid in staat is om aangeboden ritten van de Tourcie te herberekenen in zijn of haar kaartmateriaal, en vervolgens de rit in zijn of haar Garmin apparaat te laden.
Er wordt dus niet zo zeer de hele avond een presentatie gegeven. Het is vooral de bedoeling dat je zelf aan de slag gaat.

Het is dan ook belangrijk dat je zelf je Laptop en Garmin meeneemt.

Er is een beamer aanwezig zodat we met zijn allen naar tips en trucs kunnen kijken

De eerste 2 avonden zijn bedoeld voor clubleden die beginnende gebruikers zijn van beide programma’s. Deze avonden worden gehouden op:

Vrijdagavond 20 februari en 27 februari

De laatste 2 avonden zijn bedoeld voor clubleden die gevorderde gebruikers zijn van beide programma’s. Deze avonden worden gehouden op:

Vrijdagavond 20 maart en 27 maart

Aanvang van alle workshops is 19.30 uur.

Namens het Bestuur en Tourcie,

Bart Bouwmeester

joomla template

Copyright © 2024 MotorTourClub Bicyclette.
 IJdens.eu webdesign