Laatste wijziging 10 juli 2024 12:38
Midzomerrit 1

Menu

Foto's zomerit en BBQ

AfdrukkenE-mailadres

Op zaterdag 21 augustus werden de zomerit en barbecue georganiseerd. Om 12.30 uur werd er verzameld en vanaf 13.00 werd er vertrokken in meerdere groepen.

 

 

De route bracht ons via mooie wegen waaronder de Luttenbergring door Salland richting Ommen waar we een terras aan de Vecht aandeden. Tegen het eind van de middag waren we weer terug en nadat iedereen zich weer had opgefrist en omgekleed was het tijd voor de BBQ. Er was voedsel in overvloed en aan het eind van de avond was er zelfs nog vlees over, waaronder spareribs en andere lekkernij.

 

***
Aangepast: woensdag 15 juni 2011
Omschrijving: verslagen Zomerrit en BBQ toegevoegd.

Verslag Zomerrit 2010 - Bart Bouwmeester

Zaterdag 21 augustus was het weer zover. Voorafgaand aan de inmiddels traditionele  BBQ hebben de Zomerrit gereden.
We hadden prima weer en ondanks dat het nog vakantietijd is hadden we toch nog een leuke opkomst. Ook nu zag ik weer nieuwe leden, het gaat goed met de club.
Rond 13.00 uur ben ik als voorrijder met de 1e groep vertrokken.

Via allerlei mooie stuurweggetjes kwamen we terecht op het voormalig stratencircuit de
Luttenburgring vlak bij Harfsen. We reden daar over de Blikweg, dit is het mooiste deel
van dit circuit. Ik was als voorrijder zo druk met de route en het in de gaten houden van de groep achter mij dat ik het bord “Verboden voor motoren” helemaal gemist heb……………….

Vervolgens reden we door naar Ommen waar we een koffiepauze hebben gehouden bij Bistro ’t Olde Stadhuus. Je kunt daar op een leuk terras zitten met uitzicht op de vaart.
Toen we er een poosje zaten kwamen ook de andere groepen binnen zodat we uiteindelijk met alle deelnemers van deze rit samen op het terras zaten, gezellig!

Daarna ging de rit verder noord van Ommen. Je rijd daar in een soort polderlandschap met veel rechte wegen. Maar je moet ook weer een keer terug, dus zijn we via Hellendoorn naar de Holterberg gereden. Ondanks dat je er regelmatig overheen rijdt blijft het erg mooi daar.

Vanaf de Holterberg zijn we via leuke wegen terug gereden naar ons clubhuis waar we rond 17.00 uur aankwamen. Ondanks dat het minder zonnig was dan voorspeld was het prima weer om te rijden.
De rit is was 166 km lang. Volgens iedereen een leuke afstand om in de zomer te rijden.

Ik heb deze rit zelf gemaakt en het is altijd maar weer afwachten hoe het uitpakt. Zelf vond ik het in ieder geval een erg leuke rit, mooi weer, leuke groep. Kortom, helemaal goed wat mij betreft.

***

Verslag BBQ 2010 - Bart en Adrie Bouwmeester

Het begint inmiddels een traditie te worden, onze jaarlijkse BBQ.
Het zag er eerst even naar uit dat de BBQ dit jaar niet door zou gaan ivm de slechte bezetting van de EvenmentenCie.
Dit is inmiddels gelukkig opgelost. Omdat van de 3 dames die de EvenementenCie gaan runnen er 2 op vakantie zijn en 1 moest werken heeft Joost van Blokland het initiatief genomen om deze BBQ te organiseren.

Joost heeft er dit jaar voor gekozen om de BBQ door een online cateringbedrijf te laten verzorgen. Wat ons betreft helemaal goed. Het zag er allemaal prima verzorgd uit en alles smaakte erg lekker. Voor herhaling vatbaar!

Er waren de nodige tafels en stoelen naar buiten gesleept. Door het prachtige weer konden tot aan het einde lekker buiten zitten De sfeer was erg gezellig, veel gelachen. Het blijft leuk om samen aan de BBQ te staan. Ook nu zagen we weer nieuwe gezichten, onze club blijft groeien.

We willen graag iedereen bedanken die heeft meegeholpen met deze BBQ, in welke vorm dan ook. Niets gaat vanzelf.
We kijken terug op een erg geslaagde avond en we hopen dat er volgend jaar weer zo’n BBQ wordt georganiseerd.


joomla template

Copyright © 2024 MotorTourClub Bicyclette.
 IJdens.eu webdesign