Laatste wijziging 16 april 2024 20:27
Jubileumrit & feestavond 0

Menu

Openingsrit

PDFAfdrukkenE-mailadres

Zondag 25 maart 2007

Een datum waar ik (en waarschijnlijk vele andere leden) naartoe heb uitgekeken. De dag van de openingsrit van MTC Bicyclette.

Op zondag ochtend werd ik zelfs al voor de wekker afloopt gewekt door…….. de ZON. Het belooft dus een mooie dag te worden.

Net voor 10 uur was ik bij het clubhuis. Op de parkeerplaats stonden al een aantal motoren geparkeerd en ze zaten buiten in het zonnetje van een bakje koffie te genieten.

En even na half elf vertrok de club (met 19 motoren) voor de openingsrit van 2007.

De rit ging richting het Twentse land, via Exel, Markelo, Nieuw Heeten, Raalte en in Haarle is er gestopt bij de Haarleberg voor koffie en andere versnaperingen.

Na ongeveer 3 kwartier zijn we op de motoren opgestapt en hebben we onze tocht vervolgd richting Nijverdal. Via de Holterberg naar Holten. Uiteindelijk zijn we via Laren, Joppe, Eefde en Warnsveld weer bij het clubhuis aangekomen. Toch nog een tocht van 142 kilometer.

Bij het clubhuis stonden de ballen gehakt al op het vuur en konden we na deze tocht dan ook weer genieten van een broodje bal gehakt.

Kortom een mooie tocht door een mooi landschap en schitterend weer (geen wolkje aan de lucht). Ik hoop dan ook dat dit mag betekenen dat tijdens de komende tochten van dit jaar we hetzelfde weer hebben (alleen iets warmer is wel lekker).

Marc Kok

joomla template

Copyright © 2024 MotorTourClub Bicyclette.
 IJdens.eu webdesign