Laatste wijziging 16 april 2024 20:27
Jubileumrit & feestavond 0

Menu

Jubileumrit en -feest 2007

PDFAfdrukkenE-mailadres

Op zaterdag 21 april 2007 13:00 uur was onze jaarlijkse jubileumrit en ’s-avonds de feestavond. Het 7-jarig jubileum, dus dat moest natuurlijk groots gevierd worden!

De opkomst voor de toerrit was wat magertjes, misschien omdat ’s-zaterdags overdag veel leden de auto moeten wassen of boodschappen moeten doen? Wellicht moeten we volgend jaar op zaterdagavond de feestavond houden en de volgende dag op zondag ’s-middags de toerrit.

Anyway, goed 13:00 uur vertrokken we voor een leuke toerrit van ± 130 km in de Achterhoek. Ondanks het mooie weer was het eerst nog aardig fris, vooral voor enkele beroepskoukleumen zoals Bart! En sommige mensen moeten nogal vaak pissen onderweg door de kou J. Na de stop voor koffie en appelgebak was het wat opgewarmd en hebben we verder lekker gereden.

’s-Avonds de feestavond was wat mij betreft een gezellige avond. Ik had bardienst (en dj gespeeld) en gezien de bierconsumptie, en waarschijnlijk ook dóór de bierconsumptie vonden de meesten het wel gezellig. Er werd druk ge-oh’d, gedart, gesnaaid en o ja, gedronken dus. De aanwezige dames speelden een langdurige en zwaarbevochten pot ‘Kolonisten van Catan’, die uiteindelijk gewonnen werd door Dodo.

Mau Pi werd tijdens de feestavond nog benoemd tot clublid van het jaar, vanwege zijn nimmer aflatend enthousiasme, het feit dat hij er bijna altijd is, terwijl hij lid is van 2 motorclubs(!) en natuurlijk omdat hij een karakateristiek figuur is. Mau Pi, gefeliciteerd!

Aan het eind van de avond, waarbij de muziek van Rammstein gemengde reacties opriep, zijn een aantal leden inclusief ondergetekende nog naar de bakermat van de club, café La Bicyclette, gegaan om daar nog wat door te feesten.

Mau Pi Ferrari clublid van het jaar 2007

Al met al was het een erg geslaagde avond, ik heb me in ieder geval prima vermaakt. Iedereen bedankt voor de inzet en/of aanwezigheid. Op naar de 8 jaar!

Groeten,

Bernard

joomla template

Copyright © 2024 MotorTourClub Bicyclette.
 IJdens.eu webdesign