Laatste wijziging 16 april 2024 20:27
Jubileumrit & feestavond -5

Menu

11 november Herfstfeest

PDFAfdrukkenE-mailadres

Zaterdag 11 november was het dan weer zover, het zoveelste MCB feest, ditmaal met het thema carnaval. Carnaval, dat altijd begint op de 11de van de 11de om 11.11 uur, staat vooral in het teken van verkleden, gek doen en natuurlijk een hoop lol hebben. Vandaar dat wij bij de evenementencommissie ook gekozen hebben om de beste kostuums te belonen!! Er waren helaas wat minder mensen op komen dagen dan gehoopt was, maar dat heeft de pret niet kunnen drukken!! Vandaar dat we ook een erg leuke avond hebben beleefd.

Mario was verkleed als dracula, Jeanny als ontsnapte gevangene, Bart was mooi uitgedost in zijn pyjama en Amanda was een echte fee. Bernard was gekomen als een echte golfer. En dat hebben zijn clubs ook geweten, ook aan het eind van de avond en ik ben benieuwd of de voetbal vereniging aan de overkant de golfballen op het veld een beetje kon waarderen!
Martijn was als zichzelf gekomen (een vreselijk monster) en Ronald (‘ik’ zei de gek) als Romeinse veldheer. Ben was de enige echte "black Jack" en Marian als een mooi paars..... (als er een naam voor zou zijn dan moet je die even invullen op de puntjes) net als Ivo, die beiden gewoon leuk verkleed waren. Zelfs onze Mark was verkleed, compleet in overall en helm was het net een echte rioolwerker! Verder waren er een paar mensen die niet verkleed waren, maar dat is natuurlijk geen enkel probleem want het was te gezellig om dat erg te vinden.
Maar de beste costuums waren van de volgende personen.
Op de derde plaatst was geëindigd Marieke, die compleet verkleed was als musketier en een mooi weekendje voor het hele gezin won (het weekblad weekend hehehe). Tweede is geworden Joke die als een echte heks op de feestavond verscheen (al is daar natuurlijk niet veel verkleden voor nodig hehe) maar daarmee won ze wel twee zakken met geld (echte chocolade opeet munten hihi). Maar de eerste plaats was voor Mau Pi "Arafat" Ferrari, die met een orgineel Egyptisch gewaad compleet met hoed en al het clubhuis binnen kwam rijden. Want jawel, zoals gewoonlijk was Mau Pi de enige "echte" motorrijder en kwam hij gewoon op de motor aangereden. Met dit superkostuum won hij dan ook een weekend wenen (mooie doos vol met uien, zodat hij een lekker weekendje kon wenen). Verder was het een hele leuke avond met veel muziek (karaoke) al kon niet iedereen de zangkunsten van bepaalde mensen waarderen hihi. Maar dat mocht de pret niet drukken en er was ook nog een heuse polonaise!!

 
Het feest was zo goed geslaagd dat zelfs jongeren van uit de buurt langs kwamen, omdat ze dachten dat er een mooi feest aan de gang was en wel mee wilden feesten, maar helaas voor die boys was het een besloten MCB feest!! Maar dat het een mooi feest was, daar hadden ze absoluut gelijk in!! Wel koud als je in alleen een gewaad en slippers buiten even een peukje staat te roken, maar als je er dan gewoon een pilsje bij neemt, warm je vanzelf weer op. Na de rotzooi te hebben opgeruimd en nog een lekker bakje koffie gedronken te hebben, want o ja het was een zwijnestal na afloop met de glitters en slingertjes en die
spuitbussen van Bart die smerige drek uitspoten en de koffie was echt noodzakelijk voor sommige mensen, was deze avond alweer ten einde. Ik wil verder nog iedereen die de moeite heeft genomen om te komen hartelijk bedanken (of je nou verkleed was of niet) en de mensen die geholpen hebben met opzetten/afbreken ook erg bedankt!
Foto`s van dit evenement komen binnenkort op onze site, dus dan kun je nog even flink lachen om alle kostuums! Hartelijk bedankt en een fijne motorwinter voor iedereen!

Ave Ronald!

joomla template

Copyright © 2024 MotorTourClub Bicyclette.
 IJdens.eu webdesign