Laatste wijziging 16 april 2024 20:27
Jubileumrit & feestavond 0

Menu

30 april Koninginnedag

PDFAfdrukkenE-mailadres

Al vroeg was Niek aanwezig om de kraam op de markt in te richten met promotie materiaal van de MCB. En net toen onze MCB vlag vrolijk wapperde en Niek dacht dat het al mooi opschoot, kwam een Vietnamees die loempia’s wilde verkopen, vertellen dat het zijn kraam was, zijn eigendom zelfs.

Voor Niek zat er niets anders op dan alles maar weer in te pakken. Er was echter geen andere kraam. Gelukkig zag Niek iemand van het organisatie comité Koninginnedag en deze meneer raadde hem aan om een kraam in de Laarstraat te halen. Inmiddels waren Florence, Ronald en ook Ivo gearriveerd. Ronald was zeer verontwaardigd want hij was met de motor staande gehouden in het centrum en de agent had hem een boete willen geven, omdat hij in het voetgangersgebied reed. Maar hoe moesten ze anders bij de kraam komen?? En er zouden nog veel meer motorrijders komen!! Het was bekend dat we kwamen en Martijn had zelfs een ontheffing aangevraagd om met de motoren over de markt te rijden. Ook Niek was ’s ochtends al aangehouden en ook hij had bijna een boete gehad.

Ronald en Ivo hebben samen de kraam opgehaald en de ontbrekende steun hebben ze elders geleend. Het was immers maar voor een paar uurtjes.

Inmiddels kwamen er al meer clubleden op de motor naar de markt. Bij het clubhuis had zich een groep verzameld, die rond tienen bij de kraam arriveerde. Zo stonden er dan 18 motoren in allerlei soorten en maten bij de kraam opgesteld, zowel wegmotoren, als all road, shoppers en Goldwings etc.

Aan belangstelling hadden we geen gebrek. We stonden dan ook zeer strategisch, tegenover een klimwand die een echte trekker was. Onder de belangstellenden was onder meer de burgemeester van Zutphen. Wellicht dat hij nog eens gaat motorrijden. In ieder geval heeft Ivo hem de nodige informatie van onze vereniging meegegeven. Ook kwam Kees Samuels van de Sportraad even kijken en ook hij heeft foldermateriaal meegenomen. De oranje kroontjes waar Ben weer voor had gezorgd, waren net als vorig jaar weer een groot sukses. Menig kind hebben we een kroontje met een sticker van de MCB opgezet. Jammer dat Marian er niet bij kon zijn, want wat zou zij hier weer van hebben genoten.

Om 13.00 uur moesten we volgens afspraak de markt verlaten. Inmiddels waren de terrassen aardig bezet, draaide de kermis en was er op de zaterdagmarkt volop drukte. Op onze motoren zijn we heel rustig via straatjes achter de markt langs weggegaan.
 
Onze aanwezigheid op de markt heeft in ieder geval één nieuw lid opgeleverd. Welkom bij de MCB, Ben Heus! En één persoon heeft toegezegd om lid te worden.
Al met al was deze activiteit zeer geslaagd en bijzonder gezellig.  

En volgend jaar hopen we dat het Koninginnedag comité haar zaakjes net zo goed regelt als wij!
 
Greet

joomla template

Copyright © 2024 MotorTourClub Bicyclette.
 IJdens.eu webdesign